Dances and Arias

Den 25 oktober ställer vi om till vintertid i Sverige. Det innebär att just denna söndag kommer det att kännas mörkt extra tidigt. För att lätta upp det hela så bjuder Solna Brass in till stor höstkonsert!

Solna Brass brukar ha konsert just sista helgen i oktober. Så här års brukar alltid bandet finslipa formen lite extra inför tävlingsmomenten i Svenska Brassbandfestivalen som i år äger rum 13-14 november, i Värnamo som vanligt. Detta innebär att två av styckena på konserten är just de två teststycken som bandet förbereder inför tävlingen. Den 25 oktober så blir det alltså första gången som bandet spelar upp dessa stycken för en konsertpublik.

Konsertens titel – Dances and Arias – är också titeln på det stycke som är obligatoriskt teststycke i elitdivisionen på årets brassbandfestival. Förutom detta så innehåller det blandade programmet svanar, tågresor, rodeo och mycket annat spännande!

Se till att trotsa höstmörkret och känn er varmt välkomna på konsert med Solna Brass. Som vanligt med kaffe, gott tilltugg och trevligt umgänge i pausen!

 

Dirigent: Emil Björklund

Söndag 25 oktober kl 16, Råsunda kyrka

Förrådsgatan 26, Solna
T-bana: Näckrosen
Visa karta

 

Biljetter säljes i entrén: 100 kr (50 kr för student & pensionär)